Digital Smile Design

Digital Smile Design 

Zambetul trebuie sa fie frumos, sanatos, durabil in timp si functional. Ca sa putem realiza un astfel de tratament, trebuie sa il planificam in detaliu inainte de orice manopera. Si in toate cazurile, vom incepe cu design-ul. Dupa ce avem un design, acesta se va transforma intr-un plan de tratament, care integreaza structura necesara, functia si o biologie sanatoasa.

Zambet individualizat fetei tale 

Design-ul unui zambet porneste de la trasaturile fetei. Acestea ne dau armonia pe care trebuie sa o transpunem zambetului, ne dau dimensiunea si pozitia ideala a dintilor pentru fiecare tip de frumusete in parte. Cand am obtinut armonia, trecem la dinti, pentru a determina forma potrivita, tipul de textura si culoarea. In final, vom alege tipul de restauratii cel mai potrivit pentru fiecare caz in parte, fie ca e vorba de fatete, coroane, sau skyn-uri.

 

Posibilitatea de a previzualiza 

Fiecare design, este realizat intai digital, apoi transpus de catre un tehnician in ceara, iar apoi medicul il transpune intr-un mock-up diagnostic ( un material provizoriu peste dintii tai ). Astfel poti previzualiza cum o sa arate viitorul tau zambet, inainte de tratament.

Suport logistic personalizat 24/7 


De la primul contact, in AL JAMIL DENTAL SPA vei avea un KPG ( Key Patient Guide ) care se ocupa 24/7 de organizarea logistica a cazului tau. Fie ca e vorba de simple programari sau informatii, sau bilete de avion, rezervari la hotel, sau orice altceva, iti stam la dispozitie de la inceputul tratamentului pana la final, si oricand dupa finalizarea tratamentului. 


Digital Smile Design 

Rezervare online

Faceți o rezervare pentru un consult  din timp. Vă vom confirma 

rezervarea prin e-mail.