Turism dentar 

            Pentru un zambet expresiv si stralucitor

    Calitate superioara, preturi avantajoase

AL JAMIL DENTAL SPA ofera pacientilor din strainatate sansa de a realiza tratamente stomatologice in Romania! Ce iti oferim pentru sanatatea si frumusetea danturii tale?

  • consiliere dentara

  • transport low-cost

  • transport de la aeroport la hotel

  • cazare pe durata tratamentului

  • program turistic cu vizitarea obiectivelor turistice ale orasului

  • preturi reduse cu pana la 50% comparativ cu piata europeana


La toate acestea am adaugat tratamente premium la cel mai inalt nivel, tehnologie de ultima ora, monitorizarea sanatatii pe toata perioada tratamentului si transport pana la aeroport la intoarcere.


Servicii

personalizate

Daca esti interesat de oferta turismului dentar, va trebui sa respecti anumite etape. Mai intai, contacteaza-ne online sau telefonic, pentru a intra in legatura cu persoana responsabila cu preluarea cererilor din partea clientilor. Ulterior, va trebui sa trimiti o radiografie cu starea actuala a danturii tale, dupa care vei alege serviciile de care doresti sa beneficiezi si perioada de desfasurare a tratamentului. Pe baza acestor informatii, echipa AL JAMIL DENTAL SPA  va elabora un plan personalizat de tratament si va estima costurile serviciilor

Planificare

tratament

In urma unei expertize facute de specialistii  AL JAMIL DENTAL SPA , se elaboreaza planul de tratament, iar costurile iti vor fi transmise de catre managerul clinicii. Rezultatele pe care ti le promitem sunt usor de cuantificat, astfel incat vei putea estima de unul singur calitatea serviciilor noastre.

Garantie

Lucrare

Clinica AL JAMIL DENTAL SPA ofera urmatoarele garantii: 5 ani pentru implanturi dentare, 2 ani pentru punti, coroane, incrustatii integral ceramice si fatete dentare, 1 an pentru proteze totale si partiale, obturatii si tratamente parodontale.
Tinand cont de calitatea serviciilor AL JAMIL DENTAL SPA , exista putine sanse sa apara probleme, dar daca intampini vreo neplacere cu lucrarea facuta, contacteaza-ne imediat, pe mail sau telefonic!