servicii
STOMATOLOGICE INTEGRATE

CONSULT STOMATOLOGIC


PROFILAXIE DENTARA

Igiena cavitatii orale este cel mai simplu mod de a evita afectiunile stomatologice. Pe langa periajul dentar zilnic, igienizarea profesionala realizata de medicul stomatolog in cabinet este indicata o data la 6 luni. Astfel, eventualele afectiuni pot fi detectate in stadiu incipient si remediate fara durere si complicatii. O sedinta de profilaxie consta in detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si indepartarea petelor si coloratiilor extrinseci cu dispozitivul air flow prophy jet. 

ODONTO TERAPIE

ENDODONTIE

Tratamentul de canal nu mai este ceea ce a fost candva! Desi toti medicii dentisti sunt instruiti in timpul studiilor universitare, datorita complexitatii tratamentelor, in timp a aparut necesitatea specializarii, a unei pregatiri suplimentare de 3 ani dedicata endodontiei. Pe langa cunostinte medicale si meticulozitate, realizarea unui tratament endodontic presupune aparatura si materiale performante. Obiectivul principal: salvarea dintilor naturali ori de cate ori este posibil. 

ESTETICA SI COSMETICA DENTARA

Fiecare pacient este o individualitate si necesita un tratament individual. Prin cele mai performante tratamente de estetica dentara va putem influenta pozitiv imaginea pe care o aveti despre infatisarea dumneavoastra, fiindca posibilitatea de etalare a unui zambet armonios contribuie la o stare de confort, implinire si siguranta de sine.

IMPLANTOLOGIE

Implantologia este o ramura stomatologica aparuta relativ recent, dar care, datorita cererii foarte mari de implanturi, a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani. In cadrul implantologiei apar mereu noi tehnici, noi materiale, noi metode chirurgicale sau protetice menite sa creasca calitatea si rata de succes a implanturilor dentare. Implantul dentar poate tine cu succes locul dintelui natural.


ORTODONTIE 

Ortodonţia este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, reglarea ocluziei (mușcăturii) și a rapoartelor dintre cele două maxilare.Aparatele ortodontice sunt mijloacele prin care se realizează acest lucru. Acestea sunt de mai multe tipuri (fixe sau mobile, vizibile sau invizibile) şi se recomandă de către ortodont pentru fiecare caz individualizat. Ele acţionează pentru realinierea dinţilor, reantrenarea muşchilor şi influenţarea creşterii maxilarelor. Aparatele ortodontice funcţionează prin exercitarea unei presiuni uşoare asupra dinţilor şi maxilarelor. În funcţie de severitatea problemei, medicul ortodont vă recomandă tipul de aparat corespunzător. 

CHIRURGIE ORALA

Cea mai frecventă intervenţie chirurgicală întâlnită în stomatologie este extracţia dentară. Când un dinte este distrus şi nu mai poate fi refăcut sau există complicaţii periapicale atunci el trebuie extras. Dintele extras se poate înlocui cu un implant dentar sau cu o punte dentară.

În centrul nostru stomatologic se realizează următoarele intervenţii chirurgicale:

 1. implanturi dentare
 2. extracţii dentare
 3. odontectomii
 4. rezecţii apicale
 5. chistectomii
 6. premolarizări
 7. chirurgie parodontală
 8. intervenţii chirurgicale pre- si pro- protetice

PROTETICA DENTARA

În centrul nostru stomatologic se realizează următoarele lucrări la cele mai înalte standarde estetice şi tehnologice:

 1. Lucrări protetice din ceramica, cu suport metalic din Cr-Co
 2. Lucrări protetice din ceramica, cu suport de zirconiu
 3. Lucrări pe implanturi dentare
 4. Proteze acrilice, elastice şi scheletate
 5. Lucrări integral ceramice: Empress, EMax

RADIOGRAFIE DIGITALA

La Al-Jamil Dental Spa tinem pasul cu evolutia tehnologiei. Realizam pacientilor nostri radiografii digitale care aduc beneficiul unei doze de radiatie mult scazute, cercetarile dovedind o reducere a acesteia de pana la 80% fata de radiografiile clasice. Filmul radiologic conventional este inlocuit cu un senzor digital. In plus, imaginile obtinute sunt de o calitate superioara si pot fi prelucrate pe computer pentru a identifica informatii importante, iar confortul si economia de timp reprezinta avantaje esentiale.